Technorati

<a href="http://technorati.com/claim/scqkt34ss5" rel="me">Technorati Profile</a>


Dax att ta Förarintyg!

Förarintyget är ett krav om du vill hyra en båt utomlands, och snart även i Sverige. Kurser som ger Förarintyg går bland annat igenom navigering, säkerhet och sjöregler. Förarintygskurser kan genomföras i klassrum, på sjön eller på distans. För att få giltigt Förarintyg måste du göra en skriftlig prövning (går även att få muntlig). Du kan även ta tre olika nivåer av Seglarintyg. Seglarkurser kan både vara lärorika och äventyrsfulla.  

Se fler kurser inom Båt och Sjö.

Datakurser

Oavsett om du har datorvana eller inte så finns det datakurser som kan bidra positivt till din datakompetens. För den som aldrig tidigare har suttit framför en dator kan det verka hopplöst att förhålla sig den konstanta ström av information på internet. Då kan en kurs som tar för sig hur man hanterar bland annat tangenter, verktygsfält, internet och mejl vara en bra grund.

Om du har datorvana så kan du med en fortsättningskurs lära dig att använda flera program. Du kan lära hur du gör en egen hemsida, om nätverk, webdesign eller om CAD, JavaScript, StarOffice med mera. Många fortsättningskurser i data kan läsas på distans.

Grundkurser i Data

Kurser i Adobe

Kurser i Microsoftprogram

Kurser i övriga dataprogram


RSS 2.0